Ponuda stanova

U objektu se nalaze 544 stambene jedinice. Sve stambene jedinice su moderno i funkcionalno isprojektovane. Struktura stana je od garsonjera do troiposobnih stanova. Kompleks je projektovan na najvišem nivou sa stanovišta javnih sadržaja, dostupnosti, pristupačnosti.

Ulazna vrata stanova su sigurnosna, unutrašnja vrata su visokokvalitetnog medijapana. Podovi stambenih prostorija su od hrastovog parketa I klase. Na podovima kuhinja i sanitarnih prostorija je italijanska keramika I klase. Svi unutrašnji zidovi su malterisani i završno obrađeni poludisperzivnom bojom.

Poslovno-stambeni kompleks “Dunavske terase” će gradskom ambijentu dati posebnu estetsku vrednost i postati najreprezentativnija građevina u ovom delu grada. Na opštini Palilula će se oformiti jedno uređeno gradsko jezgro, koje će pored budućih stanara, okupljati i ostale stanovnike Karaburme i grada Beograda kroz šarolikost ponuđenih sadržaja.

Kupovina nekretnine je jedna od najvažnijih odluka u životu. Kompleks “Dunavske terase” nudi širok spektar nekretnina. U neposrednom kontaktu sa svakim kupcem trudićemo se da izađemo u susret pojedinačnim željama i zahtevima kupaca.

Izaberite željenu strukturu stana: