Ponuda stanova

U objektu se nalaze 544 stambene jedinice. Sve stambene jedinice su moderno i funkcionalno isprojektovane. Struktura stana je od garsonjere do trosobnih stanova. Svi stanovi su završeni i uknjiženi. Kompleks je projektovan na najvišem nivou sa stanovišta javnih sadržaja, dostupnosti, pristupačnosti.

Poslovno-stambeni kompleks “Dunavske terase” daje gradskom ambijentu posebnu estetsku vrednost i postaje najreprezentativnija građevina u ovom delu grada. Objekat je na lokaciji sa dobrim komunikacijskim vezama sa važnim gradskim sadržajima i svim delovima grada. Udaljen je samo 4,3 km od Trga Republike. U neposrednoj blizini otvoren je šoping centar "Big fashion", a posebnu vrednost lokaciji daje blizina Dunava (500m vazdušno) u zoni koja ima tendenciju razvoja. Osim stanovanja kompleks "Dunavske terase" stanarima pruža razne sadržaje kao što je igraonica za decu, vrtić, teretana, javna garaža i mnogo različitih delatnosti u okviru poslovnog dela kompleksa.

Kupovina nekretnine je jedna od najvažnijih odluka u životu. Kompleks “Dunavske terase” nudi širok spektar nekretnina. U neposrednom kontaktu sa svakim kupcem trudimo se da izađemo u susret pojedinačnim željama i zahtevima kupaca.

Izaberite željenu strukturu stana: